Γιορτή Κεραμικής

Πολυχώρος Δημιουργίας ΟΣΣΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

Ο Πολυχώρος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ που βρίσκεται στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς διοργανώνει το Σαββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνιου ενα διήμερο δημιουργικής απασχόλησης με κύριο υλικό το πηλό.Θα υπάρξει επίδειξη για την τεχνική Raku καθώς επίσης και παιχνίδια με πηλό για τους μικρούς μας φίλους.Είναι ευκαιρία μέσα απο αυτό το διήμερο τα παιδία να μάθουν πως μπορούν να χρησιμοποιούν το πηλό και να φτιάξουν διάφορες κατασκευες απο αυτο.

Στο πολυχώρο θα μπορέσετε να βρείτε αρκετά αντικείμενα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη απο την ιδιοκτήτρια Σοφία τα οποία μπορείτε και να αποκτήσετε για εσάς η για να κάνετε ένα δώρο στους αγαπημένους σας.

Ο πολυχώρος λειτουργεί κανονικά όλη τη χρονιά στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς οργανώνοντας δράσεις,εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις με θέμα πάντα το περιβάλλον και τα τοπικά προιόντα, με όραμα τη διάδοση και την προώθηση αυτών. Ανά πάση στιγμή μπορείται να τον επισκεφτείτε και να κλείσετε το δικό σας μάθημα με πηλό παρέα με τους φιλούς σας και την οικογενεία σας.

Ωρα λειτουργιας:

Σάββατο 15 Ιουνίου :18.00-21.00

Κυριακή:11.00- 13.30

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Το σπίτι της Αλεξάνδρας βρίσκεται στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς.Επικοινωνήστε μαζί μας και εξασφαλίσετε την διαμονή σας τις ημέρες της γιορτής κεραμικής.

Alexandra’s Cottage House

Μεγαλόβρυσο – Αγιά Λάρισας

info@alexandrascottagehouse.gr