ΦΑΡΑΓΓΙ ΚΑΛΥΨΩ

ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Το Φαράγγι Καλυψώ ,βρίσkεται στον ανατολικό Kίσσαβο ,πάνω απο την Καρίτσα και το Κόκκινο Νερό.Έχει θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.Το δάσος συνδυάζεται με άγρια παρθένα βλάστηση και με ένα καταρράκτη που φτάνει τα 70 μέτρα ύψους.Η προσέγγιση του φαραγγιού γίνεται με πεζοπορία.

Μπορείται να το επισκέφτειτε με την οικογένεια σας ή τους φίλους σας για μία ημερήσια εκδρομή.Τα τελευταία χρόνια ,διοργανώνονται απο έμπειρους συνοδούς, διαδρομές οι οποίες περιλαμβάνουν συνδυασμό καταρρίχησης ,κατάβασης κάθετων τμημάτων βράχου ,καταρρακτών με χρήση αναρριχητικού εξοπλισμού(rapel) και κολύμβηση σε φυσικές λίμνες.

Οι δραστηριότητες διαρκούν απο το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο.Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσατε να απευθυνθείτε στο Hellas Canyon οπού διοργανώνου δραστηρίοτες σε διάφορα φαράγγια ανα την Ελλάδα. Το λινκ θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για τη διαδρομή ,το κόστος και την οργάνωση.

https://hellascanyon.com/en/activities/

https://greekadventure.gr/Activity/canyoning-gorge-calypso

Το φαράγγι Καλυψώ βρίσκεται 40 χιλιόμετρα μακρύα απο το Μεγαλόβρυσο . Επικοινωνήστε μαζί μας και εξσφαλίστε την διαμόνη σας ώστε να μπορέσετε να ανακλύψετε όλες τις φυσικές ομορφιές του Κισσάβου.

Alexandra’s Cottage House

Μεγαλόβρυσο -Αγια Λάρισας

info@alexandrascottagehouse